Volvo FH500 Autotransporter voor Benedictra

Autotransporteur Benedictra uit het Friese Harkema heeft een fraaie Volvo FH500 Globetrotter XL autotransporter op de weg gezet.

Benedictra vervoert auto's, caravans en ander rollend materieel door heel Europa. Opvallend veel vrachtjes van deze vervoerder zijn die met dure premium voertuigen voor particulieren en handelaren. Naast de indrukwekkende Scania V8 autotransporter zet Benedictra nu een gloednieuwe Volvo FH500 Globetrotter XL met een Groeneveld Eco opbouw op de weg.

Dat is opvallend want meestal krijgen chauffeurs in deze tak van sport heel wat minder leefruimte mee van de baas. Vaak zijn het juist extra kleine en zelfs afgeplatte cabines om maar zoveel mogelijk auto's mee te kunnen nemen. Eigenlijk is het een schande dat je met zo'n afgezaagde cabine een chauffeur een week van huis mag sturen maar daar is nog steeds geen wetgeving voor. De mannen van Benedictra hebben het in ieder geval heel wat beter voor elkaar met deze grote cabine. Desondanks passen er altijd nog acht grote SUV's op de combinatie of negen standaard auto's.

 • Remko Oost actief in internationaal koeltransport

  Remko Oost actief in internationaal koeltransport

  Sinds 1 april 2018 is Remko Oost actief in het internationale koeltransport. Oost staat per 1 januari 2018 aan het roer van Benedictra en...

  Lees meer
 • Volvo FH500 Autotransporter voor Benedictra

  Volvo FH500 Autotransporter voor Benedictra

  Autotransporteur Benedictra uit het Friese Harkema heeft een fraaie Volvo FH500 Globetrotter XL autotransporter op de weg gezet. Bened...

  Lees meer
Meer nieuws