Autotransport

Benedictra is gespecialiseerd in autotransport. Of het nou gaat om exclusieve wagens, zeldzame oldtimers of bijzondere auto’s in een hoog segment: onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in iedere branche. Wij behandelen uw voertuig(en) alsof het onze eigen wagens zijn. Benedictra transporteert uw auto(‘s) met veel aandacht en zorg.

Wij bieden ook gesloten vervoer voor wagens in  en kunnen zes auto’s in één keer transporteren. Dat is slechts een greep uit de vele mogelijkheden en oplossingen die we u kunnen bieden. Uw auto(’s) worden voorafgaand aan het transport uitvoerig gecheckt op schade en aanwezige documenten zodat alle partijen niet voor verrassingen komen te staan.

Benedictra hanteert een snelle service en uw wagen(s) brengen we veilig op plek van bestemming! Benieuwd naar wat Benedictra voor u kan betekenen? Laat het ons weten!

  Snelle service

  Oplossingen op maat

  Afspraak is afspraak

  Ervaren chauffeurs

  Particulieren & bedrijven

  Milieubewust vervoer

 

 • Nieuwe Volvo FH500 oplegger

  Nieuwe Volvo FH500 oplegger

  Afgelopen April mochten wij deze Volvo FH 500 met nieuwe oplegger in gebruik nemen. Wegens gestage groei is dit een uitbreiding in ons wa...

  Lees meer
 • Vervoeren van exclusieve auto’s

  Vervoeren van exclusieve auto’s

  Sinds april 2018 is Benedictra ook uw partner voor het vervoeren van exclusieve auto’s in een gesloten trailer. Deze wordt door ons...

  Lees meer
Meer nieuws